Porvoon Reformaatio-tapahtuma saa jatkoa

Syksyllä 2021 Porvoon reformaatio-tapahtuma keräsi väkeä ympäri Suomen. Vaikka sää oli harmaa, tunnelma oli lämmin ja mieltä virkistävä. 23.4.2022 tapahtuma tulee saamaan jatkoa teemalla Kristuksen seurakunta. Tapahtuman tarkoituksena on pureutua kristinuskon perusasioihin Raamatun pohjalta, ja tapahtuman puuhamiehen Jim Hakolan mukaan tässä ollaankin kristinuskon ytimessä. ”Elämme ajassa jossa seurakunnaksi kutsutaan hyvinkin kevyesti erilaisia ihmisten kokoontumisia ja yhteisöjä. Seurakuntia perustetaan ja niitä ohjaa omat visiot ja strategiat, ja mietitään vaikkapa seurakunnan kohderyhmiä. Mutta mitä raamattu kertoo, millainen on Kristuksen seurakunta? Mikä on seurakunnan tarkoitus? Ja miten seurakuntaa tulisi johtaa?” Hakola kysyy. Tapahtumassa pyritään Raamatun pohjalta vastaamaan näihin ja moneen muuhun perustavanlaatuiseen kysymykseen.

Syksyn Reformaatio-tapahtumassa mentiin syvälle Sanaan, koettiin yhteyttä ja vietettiin hyvää aikaa syöden ja yhdessä Herralle laulaen. Tapahtuma sai runsaasti hyvää palautetta, ja jatkolle onkin ollut toivetta. ”Opetuksesta vastaavat jälleen Miska Wilhelmsson ja Mikko Sivonen sekä “uutena” Tommi Matikka Espoon Kotikirkosta. Opetuksen lisäksi uskovien yhteys on yksi päivän tärkeimmistä asioista, ihan kuten Paavali kirjoitti Roomalaiskirjeessä: me virkistymme yhteisestä uskosta.” Jim Hakola kertoo hymyillen.

Tilaisuus alkaa 10:30 ja sisältää kolme opetussessiota, yhteislauluosuuden, yhdessä hyvin syömistä sekä Q&A -osuuden, jossa vastataan yleisön kysymyksiin. Kysymyksiä voi laittaa sekä ennen tilaisuutta, että tilaisuuden aikana. Tarkempaa tietoa siitä, mihin kysymyksiä voidaan osoittaa tulee myöhemmin. Koko päivän Porvoon Hamarin työväentalolla järjestettävä tilaisuus maksaa 20,- sisältäen lounaan ja kahvitarjoilut. Ilmoittautuminen 15.4. mennessä osoitteeseen jim.hakola@gmail.com.