Porvoon Reformaatio päivä veti ihmisiä aina Oulusta saakka

20.11.2021 Porvoon Hamarin työväentalossa iloinen puheensorina ja lämmin tunnelma johdattivat reformaation ytimeen. Suomessa kalvinistinen pelastusoppi on varsin tuntematon ja väärinymmärretty aihe, ja nyt ääneen pääsivät reformoidut pastorit luennoimaan aiheesta: mitä tarkoittaa, että ihminen on armosta pelastettu?

Noin 70 ihmistä oli saapunut paikalle ympäri Suomea, jopa Oulusta saakka. Päivän opettajina toimivat Mikko Sivonen (Agricola teologisen seminaarin vararehtori sekä Jyväskylän REBA seurakunnan pastori) ja Miska Wilhelmsson (Tampereen Armon Baptistiseurakunnan pastori). Kysymyksiä ja vastauksia -osuudessa oli mukana myös Espoon Kotikirkon pastori Tommi Matikka ja Jyväskylän REBAn pastori Eelis Halmemies. Päivään sisältyi yhteistä aikaa, laulua sekä hyvää syömistä. Päivän aikana heränneitä kysymyksiä esitettiin pastoreille loppuosiossa, mutta kysymyksiä lopulta tuli niin runsaasti, ettei kaikkiin ehditty vastata. Loppuihin kysymyksiin tullaan vastaamaan joko kirjallisesti, tai videona jälkikäteen Armo median julkaisemana.

Luennot sekä Kysymyksiä ja vastauksia -osuus on nyt kuunneltavissa Armo median YouTube-kanavalta. Käy tilaamassa YouTube-kanavamme, ja kuuntele tilaisuuden puheet.