Kirjoittajat

Eelis toimii pastorina Jyväskylän Reformoidussa Baptistiseurakunnassa. Hän on naimisissa Mannan kanssa ja heillä on neljä lasta: Aamos, Iisak, Eeva ja Aaron.

Henri on Armon Baptistiseurakunnan jäsen. Hän on naimisissa Hannan kanssa ja perheeseen kuuluu tytär Amira. Koulutukseltaan Henri on tietojenkäsittelyn tradenomi. Hän on kiinnostunut Raamatun tutkimisesta, erityisesti alkukielillä.

Laurin vaimo. Sebastianin, Benjaminin ja Amandan äiti. Kristitty muusikko ja vloggaaja, joka rakastaa Jeesusta, perhettään, ihmisiä ja vanhoja virsiä!

Master in Theological studies – opiskelija Agricola teologisessa seminaarissa

Mikko on naimisissa Heidin kanssa, ja heillä on viisi lasta. Hän toimii Jyväskylän reformoidun baptistiseurakunnan pastorina ja Agricola teologisen seminaarin vararehtorina. Koulutukseltaan Mikko on teologian maisteri (Golden Gate Baptist Theological Seminary), teologian tohtori (Helsingin yliopisto), ja kauppatieteen kandidaatti (Helsingin kauppakorkeakoulu).

Miska toimii pastorina Armon Baptistiseurakunnassa Tampereella. Hänella on Englantilainen vaimo, Alison, ja neljä pientä poikaa. Koulutukseltaan hän on jumaluusopin maisteri (Master's Seminary, Kalifornia), sekä Medianomi (Tampereen ammattikorkeakoulu).