“Kaikkivaltias Jumala” Porvoon Reformaatiopäivien teemana

Porvoon Reformaatiopäivät jatkuvat tänä keväänä tuttuun tapaan, mutta uudessa miljöössä. Tällä kertaa Kerkkoon nuorisotalolla (Savimäentie 4) järjestettävät Reformaatiopäivät pureutuvat teemaan “Kaikkivaltias Jumala”. Kaksi päivää kestävän tapahtuman ovet avautuvat yleisölle perjantaina 21.4. klo 18:00. Ohjelman jälkeen yhteinen iltapala saattelee vieraat yöpuulle kukin tahoilleen, ja tapahtuma jatkuu seuraavana aamuna, lauantaina 22.4. klo 10:30.

Tommi Matikka (Espoon Kotikirkko), Eelis Halmemies (Jyväskylän REBA), Mikko Sivonen (Jyväskylän REBA), Tuomas Toppila (Espoon Kotikirkko) ja Miska Wilhelmsson (Armon Baptistiseurakunta) vastaavat opetuksesta. Tapahtuman juontaa Porvoon reformoidun baptistiseurakunnan pastori, ja tapahtuman puuhamies Jim Hakola. Lauantai päättyy tuttuun tapaan Kysymyksiä ja vastauksia -osioon, johon voi laittaa kysymyksiä joko viestitse ennen tapahtumaa, tai tapahtuman aikana. Kaikki luennot taltioidaan ja julkaistaan Armo median YouTube -kanavalle jälkikäteen.

Tule kanssamme rakentumaan Sanan syvästä opetuksesta, kohtaamaan toisia kristittyjä sekä ylistämään Kaikkivaltiasta Jumalaa Hänen valtasuuruudestaan!

Te sen sijaan olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo ja omaisuuskansa julistaaksenne HÄNEN jaloja tekojaan, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valoonsa. Ennen te ette olleet kansa, mutta nyt te olette Jumalan kansa, ette olleet armahdettuja, mutta nyt te olette armahdettuja.” (1 Piet 2:9-10)
Ilmoittautumiset osoitteeseen jim.hakola@gmail.com
Hinta (sis. kaikki ruokailut) Pe – La 25; La 22,-